Present till min systerdotter – rutschkana eller ritbok med massa tillbehör

Bild tagen från rutschkanor

Bild tagen från rutschkanor

Det är kalas nu i helgen hos min syster då hennes dotter Amanda fyller tre år och jag funderar på vad jag ska köpa till henne. Det är ju en ganska intressant ålder för treåringar klarar av ganska mycket och det finns ganska mycket att välja mellan.

Det jag funderar mest på just nu är en inomhus rutschkana som hon kan ha inne i deras lekrum och jag är ganska säker på att en sådan sak skulle göra henne överlycklig. Jag trodde först att rutschkanor var dyra men det finns ganska många billiga varianter som är fullt tillräckliga för en liten treåring som Amanda.

Tydligen går det bra att ha dessa även utomhus så det är ett stort plus i min bok då det är mycket roligare att åka utomhus. Det jag har tittar på är en Smoby rutschkana i frozen tema som är helt i plast men det ska väl kunna hålla ett tag i alla fall.

Den andra grejen jag har tittat på är t.ex. ritbok med massa pennor och sånt men känner inte att det är lika bra som en komplett rutschkana. Jag är relativt säker på att hon kommer uppskatta rutschkanan betydligt mer än en ritbok, plus att jag tror att hon redan har en hel del sådana prylar även om syrran inte tycker det.

Lämna ett svar