Kollar efter en ny TV-möbel till vårat lilla TV-rum

ful-byra-i-tvrummetEgentligen är det inte någon stor stress med att skaffa en ny TV-möbel till vårat TV-rum men jag är så trött på att se den tråkiga och fula byrån vi har TVn på i rummet.

Jag tog en snabb bild för att visa hur himla ful den är och den passar inte alls in med de andra möblerna i rummet på något sätt. Är så himla trött på att se den nu men sambon verkar inte bry sig alls, för honom räcker det gott och väl.

Det är därför jag nu sitter och suktar lite efter en ordentlig liten TV-bänk så vi kan ersätta skiten var har där inne.

Visst mannen i huset har fått ärva den från hans mormor men man behöver inte behålla allt som man ärver och jag vet att möbeln inte innehar något affektionsvärde för honom utan det är nog mer att han inte alls är speciellt intresserad av att få det rummet fint.

Jag har hittat några ganska så snygga möbler på TV Möbler som jag verkligen gillar och FurnitureBox har faktiskt en riktigt snygg möbel som jag är ganska sugen på att beställa.

Den är både billig och enkel och jag tror den hade passat in perfekt sidan om blomman och hyllan till höger. Större TV-möbel är inte att tänka på för där finns inte mer utrymme höger om hyllan till höger för där kommer dörren.

Det är så svårt det här med mediabänkar eller tv-bänkar för det finns så himla mycket att välja mellan och det roliga är att de många gånger liknar varandra precis som om det vore samma tillverkare eller något. Men det kanske det är? precis som solglasögon där ett företag äger typ 90% av alla kända märkesglasögon.

Lämna ett svar