Fars dag och Trump

trump-mera-skattDe flesta av er undrar nog vad jag tycker om att Trump har vunnit den amerikanska valet nu för någon vecka sen och ja vad ska man tycka egentligen? Många verkar ju tro att världen kommer gå under nu eller något och visst jag ser många problem med att han har vunnit men kom igen, han är inte satan själv.

Det många inte förstår är att vi alla har makten över Trump och hans familj för det är vi som konsumerar hans produkter och vi kan säkert avgöra hur hans business kommer att se ut. Alla länder har också makten till att minska handeln med USA om de t.ex. drar sig ut Paris-miljöavtalet så jag tror inte det blir så enkelt för Trump att få igenom alla sina löften.

Jag är ganska säker på att han kommer bygga sin förbannade mur, jag skulle nästan vilja säga att det är 90% chans att muren kommer upp.

Trump är ju en global warming skeptiker men konstigt nog borde han själv se förändringarna på hans hotell som ligger nära kusten i vissa länder för redan nu kan man ju börja se förändringar. Synd han inte har hotell på Maldiverna eller något för där kan man redan nu se förändringarna.

braun-series-7-790ccDet är också märkligt att man väljer att lyssna på 1% av forskarna i stället för 99%, gör han likadant när han lyssnar på sina ekonomer?

Troligtvis är det en förnekelse där verkligheten är så pass jobbigt att han inte klarar av att tänka i dessa tankar för man känner ju själv hur jobbigt det känns när man börjar tänka på alla förändringar som komma skall och det är inte direkt några bra förändringar.

Nu över till FARS DAG som faktiskt är något positivt för en gångs skull och inte bara massa elände.

Vi hade en liten trevlig familjeträff med hela familjen där det bjöds på kalkon och annat gott och pappa blev sjukt glad när han fick se vad vi gav honom i fars dags present. Det vi köpte åt honom nämligen var en dyr fin rakapparat som han säkert kommer få lite användning för. Vi valde att köpa en som går att ha direkt i duschen så mamma slipper allt hår i vasken, haha!, fiffigt med två flugor i en smäll!

Lämna ett svar