Letar efter träningsklocka…

min-löprunda Nu är sommaren över på riktigt och nu är det slut med att ha massa ursäkter för att komma ut och träna ordentligt igen. Jag har slappat alldeles för mycket denna sommaren och min träningsmotivation har i princip varit lika med noll och det syns på badrumsvågen samt att många av mina kläder har börjat bli tightare.

Så nu är det verkligen dags att börja springa igen och nu funderar jag starkt på att införskaffa mig en träningsklocka eller rättare sagt en pulsklocka så jag kan hålla full koll på min puls under löpningen för jag har alltid haft lte problem med att hålla en bra pulsnivå. Jag har spanat lite på http://pulsklocka.net/ för att få en idé om vilka träningsklockor det finns samt vilka som är populära och från vad jag kan se så är det en pulsklocka kring 2000:- som ungefär är mitt maxpris.

Polar M400 är nog den pulsklocka som lockar mig mest just nu då priset är relativt lågt jämfört med många andra modeller och jag ser detta lite som ett test huruvida jag kommer fortsätta använda träningsklockan eller inte. Jag har en nära väninna som använder sin pulsklocka flitigt och enligt henne har det hjälpt henne mycket i hennes tränings och framförallt har det motiverat henne att fortsätta när det har varit jobbigt att komma iväg. Jag är osäker på vilken modell hon använder sig ut av men hennes klocka har möjligheten till att logga vart hon springer via GPS för att sedan få upp komplett data om hur effektivt hon har sprungit samt en karta över löprundan.

Här kan du läsa mer om vilka produkter Polar har ute på den svenska marknaden om du själv är intresserad! Om du nu skulle köpa en träningsklocka så hoppas jag att du återkommer till min blogg för att berätta om vilken modell du köpte samt varför. Jag tror flera av min läsare / besökare är intresserade av att höra eran historia också.

Jag kommer så klart återkomma med ett inlägg när jag väl har köpt en träningsklocka med en kortare recension.

 

Lämna ett svar