Idag släpptes alla nya avsnitt av House of Cards på netflix

house of cards säsong treSäsong 3 är här!!!!!!!!!!!! och det bästa med Netflix är att hela säsongen släpps på en gång så man slipper hålla på och vänta mellan alla avsnitt vilket är så sjukt störigt att jag brukar skippa se en serie några veckor för att sedan plocka upp serien igen efter några veckor så jag har flera avsnitt att se på en gång.

Det är inte helt ovanligt att jag faktiskt glömmer bort saker som har hänt i de olika avsnittet när jag jag ser ett avsnitt åt gången vilket är sjukt störigt plus att serien hänger i hop på något sätt ännu bättre om man får se några avsnitt åt gången.

Fler borde definitivt göra som Netflix och släppa hela säsongen på en gång eller i alla fall fem avsnitt åt gången så serien blir enklare att följa för det är så jäkla drygt att behöva vänta varje vecka. Nästan som man tröttnar faktiskt.

Men nu har ju House of Cards kommit idag så nu är ju hela helgen körd! för jag kommer så klart bunkra upp med god mat, gott godis, god dricka och sedan köra en maraton hela helgen om jag orkar. Jag kan ju även berätta att helgen kommer ha super dåligt väder med snö så det blir ju enklare att motivera sitt maraton för min flickvän.

Som sagt missa inte House of Cards season 3 på netflix

http://www.imdb.com/title/tt1856010/episodes?season=3&ref_=tt_eps_sn_3

Lämna ett svar